Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Nytårs Løjer
   


Vi har samlet lidt sjove løjer der særdeles egner sig til nytårssjov. :-)
Ingen hærværk! Lav kun søde sjove løjer, og lad det kun gå ud over folk/naboer du kender.

Konfetti:
Klip konfetti af gamle ugeblade, aviser og lign. og saml det i poser, og gå så rundt til husene i nabolaget og bank på dørene. Når folk åbner døren, kaster du en lille håndfuld konfetti på dem, (ikke ansigtet) og ønsker dem godt nytår.
Herefter lister du ligeså stille af sted igen, mens ofret nu kan nyde en lille gang oprydning :)

Ting i postkassen:
En sjov ting er at komme forskellige ting i postkasserne. Det kunne eksempelvis være at fylde den med konfetti, toiletpapir, serpentiner eller fjer fra en gammel pude.

Knaldperler:
Kan bruges mange steder. Kan fx lægges under WC-brættet, så de springer når nogen sætter sig. - Eller lægges under måtten ved hoveddøren. Tapes fast i en dørkarm.

Tape for nøglehullet:
Kom et stykke gennemsigtigt stykke tape for nøglehuller i dit nabolag, og når så folk kommer fulde hjem fra en våd nytårsaften, så kan de ikke forstå hvorfor de ikke kan komme nøglen ind.

Pynt huse:
En anden sjov ting er at pynte op med balloner og andet nytårsgejl foran andre folks huse evt. med bannere hvor du skriver “Godt nytår!”.
Eksempelvis kunne du hænge balloner op i naboens hække, og komme serpentiner på ballonerne…

Ballon på udstødningen:
Tag en stor ballon, og sæt den på ballon på udstødningen på en du kenders bil. Hvis du får sat den helt rigtigt på udstødningen, vil den hurtigt blive pust op, og springe med et bang.

Husholdningsfilm på WC:
Stram noget husholdningsfilmen godt ud over kummen på toilettet, og luk så toiletbrætterne i igen. Når folk så skal bruge toilettet, må vi håbe de kun skal tisse.

Barberskum:
Intet nytår uden barberskum. Husk det skal være sjovt, og nemt at få væk igen. Put fx barberskum under dørhåndtaget, eller skriv Godt Nytår på græsplænen.

Gul sne:
Er der sne, er det oplagt at bruge 2 liter appelsinsodavand til at skrive en hilsen med "gul sne", så man tror det er tis.

HFI-afbryder:
Er du til fest, kan du hjælpe dem der bor på stedet til at teste deres HFI-afbryder. En HFI-afbryder tager alt strømmen, og man bør teste den mindst én gang om året.

Telefon Fis:
Lader folk deres telefon ligge fremme, er det fordi du skal tage den og sende sms/skrive på deres facebook. Det kunne være noget a la "Godt Nytår, jeg tror jeg er forelsket i dig", og sende til så mange som muligt. :)

Kender du nogle gode søde løjer, så send dem til os HER.


   


wowo.dk - Danske Wallstickers i Super Kvalitet med Gratis Fragt!