Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Hvor godt kender du skod serierne fra tv?
   

Hvor godt kender du skod serierne fra tv?    

 

Brooke vil gerne ha' Ridge. Men han er gift med Caroline, der dør. Og så bli'r han gift med Taylor i stedet. Og så knepper Brooke med Ridges far - og hans bror - og har en affære med Rick - og serien hedder?

 

De er tøzer. De er gamle. De bor i Miami. De er single. De fyrer dårlige jokes af, og så render de rundt i lækkert 80'er-kluns. Hvad hedder serien?

 

Denne serie handler om en flådepilot, der ikke kan flyve mere. Så nu har han sit job som advokat ved den amerikanske flåde.

 

I 1994 kom vi ind under huden på modellerne i serien Models Inc. Den supercool (mmm, klart) serie døde dog efter kun to år, og kun en af hovedpersonerne viser sig stadig på filmlærreder. Hvem er det?

 

Hvad hedder Blossoms bror, der blev mest kendt for at sige "Whoa" i serien Blossom?

 

Okay, hvis du kan den her, er du for vild… Hvad hed den danske serie fra sidst i 80'erne, hvor en ung gut kunne styre sit værelse, der åbenbart var et rumskib, ved hjælp af sin arkitektlampe?!

 

Full House bliver sendt på TV Danmark. Og, ja - det er en heeerre-skidt serie, med heeerre-irriterende skuespillere. Men hvad hedder de tvillinger, der spiller den lille yndige Michelle, til efternavn?

 

Hvad er undertitlen på Xena?

 

I den  danske TV-serie Taxa spillede en meget ung Laura Christensen, der nu flasher en monsterlækker røv i Midsommer, rollen som Fie. Men hvilken af disse serier (som ikke nødvendigvis er dårlige) har hun ikke været med i?

 

Nøj, det var bare en god (host) 80'er-serie. Den blev vist i DR's hedengangne ungdomsprogram Zig Zag. Den handlede om spændende teenagere som f.eks. Spike, Joey og Rick. Den forgik på en skole og hed?

 

 

Se resultatet længere nede på siden

   


wowo.dk - Danske Wallstickers i Super Kvalitet med Gratis Fragt!