Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Farlig Mail
   


VIGTIGT!!! LÆS DENNE BESKED, OG SEND DEN VIDERE TIL ALLE DU KENDER!!!

Hvis du modtager en e-mail med emnet: "" , slet den omgående, UDEN at læse den.
Dette er den farligste e-mail virus til dato!

Der er tale om en Trojaner, som vil slette alle data på din harddisk. - Ikke alene det, den også springer på løse disketter eller usb flashdisk, som blot ligger i nærheden af din computer.
Den har indflydelse på termostaten i dit køleskab, så smøret smelter og letmælken skiller. Den afmagnetiserer dit Dankort, sletter dine videobånd, risse dine DVD'er og forvrænger lyden på alle dine CD-er.

Den giver dit nye telefonnummer til din ex, putter kølervæske i akvariet, drikker alt dit øl, og lader sine sure sokker ligge på sofabordet, når du skal have gæster. - Når du er ved at komme for sent på arbejde, gemmer den dine bilnøgler og lægger en død rotte i din madkasse.

"" vil hælde sukker i din benzintank, barbere dine øjenbryn af, alt imens den har frække aftaler med din nuværende ven/veninde bag din ryg, og foretager uhæmmede indkøb med dit VISA/Dankort kort.

"" kan flytte din bil rundt på P-pladsen, så du ikke kan finde den.

Med din stemme vil den lægge slibrige beskeder på din chefs og din moars telefonsvarer. - Den er snigende og farlig og frygtelig at skue. Den er også en ret interessant lilla farve.

Den giver dig elmesyge og slår aldrig toiletsædet ned.

"" vil forsøge at fremstille amfetamin i dit badekar, alt imens den steger bacon i køkkenet, som den så glemmer alt om for at race ud og jagte gamle damer med din nye selvkørende plæneklipper.

Dette er bare nogle få af symptomerne, så pas på.

Den optræder selvfølgelig kun sammen med e-mails i almindelig tekst og uden vedhæftede filer. - De er jo de farligste, men det ved ethvert spædbarn forhåbentlig.