Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Sælg Dig Selv
   

ihimlen.dk gør det let for dig at finde den eneste ene!
Det hele kommer an på hvordan du markedsfører dig overfor det andet køn.
Du skal bare finde ud af hvilken markedføring der virker bedst for dig:

Direkte Markedsføring:

Du er til en fest og ser en meget attraktiv dame. Du går hen til hende og siger:
"Jeg er enormt god i sengen"

Reklame:

Du er til en fest sammen med en gruppe venner og ser en attraktiv dame. En af dine venner går over til hende og siger: "Ham gutten derovre er enormt god i sengen"

Telemarketing:

Du er til en fest og ser en meget attraktiv dame. Du ber' om hendes mobilnummer. Næste dag ringer du til hende og siger:
"Jeg er enormt god i sengen"

Customer Relationship Management:

Du er til en fest og ser en meget attraktiv dame. Du genkender hende og går over til hende. Du genopfrisker hendes hukommelse ved at sige:
"Kan du huske hvor enormt god jeg er i sengen?"

Public Relations (PR):

Du er til en fest og ser en meget attraktiv dame. Du rejser dig op, retter på tøjet, går over til hende og byder hende en drink. Du åbner døren for hende når hun er på vej ud og bærer hendes jakke og taske. Du byder hende en cigaret og siger til hende: "Jeg er enormt god i sengen"

Branding (mærkevarer):

Du er til en fest og ser en meget attraktiv dame. Hun går over til dig og siger:
"Jeg har hørt at du er enormt god i sengen"

SPAM:

Du er til en fest og er liderlig. Du render rundt til ALLE og råber dem ind i øret "JEG KNEPPER FOR FEDT PÅ DEN FEDE MÅDE!". Selvom du er heteroseksuel råber du ind i øret på både mænd og kvinder - du er jo alligevel så godt i gang og hvem ved om fyrene ikke fortæller deres kæreste om dig. Hvis nogen begynder at brokke sig beder du dem stikke dig en 10'er for at holde kæft, hvorefter du straks råber ind i deres øre igen