Sjov
Spil
Flash
Foto&Video
I-Chat
Hulen
Info
Søg
iHimlen.dk - Sovestillinger
   


En ny undersøgelse har vist en sammenhæng mellen personlighed og den sovestilling man sover i.
Her kan du se, hvad din sovestilling siger om dig! - Men selvfølgelig også om den person du sover med.

Du har en høj intelligens og elsker at lære noget nyt. Men nogen gange har du så vilde ideer, at folk har svært ved at følge med.

Du sørger godt for din familie, men i bund og grund, så tænker du kun dig selv.

Udadtil virker du macho, men dybt inde er du genert og svag. Du er en person med masser af hemmeligheder. Hvis du har problemer, vil du hellere holde dem for dig selv, og blive irriteret over dem, i stedet for at spørge om hjælp.

Folk, der sover med krydsede ben siges at være selvoptaget og har svært ved at acceptere forandringer.

Du prioriterer at være alene. Men alligevel er du en meget tolerant person.

Du er hård udenpå, men blød indeni. Du er typen, der er genert eller overfladisk ved første møde med fremmede, men slapper af og bliver dig selv efter lidt tid.
 
Du føler dig nogle gange ensom og deprimeret, fordi du besat af tidligere fejltagelser og modgang i dit liv. Du er tøvende og ubeslutsom.

Egoistisk, jaloux og hævngerrig er nogen af de ord som beskriver dig.

Folk omkring dig passer meget på ikke at komme til at træde dig over tæerne, da du er let at irritere.

Du er tilbøjelig til at være nervøs. Du klynker og beklager dig meget. Nervøsitet er dit mellemnavn.

Du bliver nemt anspændt og har det med at gøre en myg til en elefant. Livet behøver ikke at være så alvorligt. Lær at slappe af

Du er blid, høflig, oprigtig og kærlig. Men er ikke perfekt. Du skal arbejde på din selvtillid og lære at acceptere fejltagelser, så vil lykken smile til dig.
Sover du i stedet med begge arme udstrakt foran brystet er du åben af natur. Du er lang-som om at bestemme dig, og når du endelig har truffet en beslutning, så er du stædig og er ikke meget for at ændre holdning og standpunkt.
Du er tillidsfuld og er succesfuld. Du stopper ikke før det du har sat dig for, er helt gennemført. 
Folk som sover på deres højre side med højre arm strækt ud over hovedet, siges at være velsignet med magt og rigdom.
Ligger du i stedet på siden med begge arme "låst" ned langs siden, har du en ubekymret tilgang til tilværelsen, og er et socialt men-neske, der elsker at befinde sig i centrum.
En rigtig livsnyder. - Du tilbeder alt der er smukt og føles behageligt.  Du er hurtig til at brænde din løn af,  men heldigvis så tjener du godt. Et af dine dårlige træk, er at du er en smule nysgerrig og elsker sladder.

Hvis du i stedet ligger på ryggen med armene ned langs siden er du generelt afdæmpet og reserveret. Du kan ikke lide uro og postyr, og har høje forventninger til dig selv og andre.

Du er snævertsynet. Alt skal helst dreje sig om dig og folk skal helst gøre som du siger. Der er store chancer for at du er hensynsløs og usammenhængende.

Du elsker fest og mange mennesker, men inderst inde har du tendens til at være nervøs og skrøbelig.  Du tåler ikke kritik eller ekstreme situationer.